Týdenní lístek
TÝDENNÍ MENU 5. - 9. 1. 2015
PONDĚLÍ: 5.1
POLÉVKA: VÝVAR S NUDLEMI
UZENÁ KRKOVICE, KYSANÉ ZELÍ, VAŘENÝ BRAMBOR
ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM
ÚTERÝ: 6.1
POLÉVKA: ZELŇAČKA
UZENÉ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE
SMAŽENÝ SÝR, KROKETY
STŘEDA: 7.1
POLÉVKA: OVAROVÁ
HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, AMERICKÉ BRAMBORY
ČTVRTEK: 8.1
POLÉVKA: ČOČKOVÁ
BRAMBOROVÁ ROLÁDA PLNĚNÁ MASEM, ČERVENÉ ZELÍ
KYNUTÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ ŠVESTKAMI
PÁTEK: 9.1
POLÉVKA: KULAJDA
VALAŠSKÁ POCHOUTKA SE ZELÍM, VAŘENÝ BRAMBOR
BRAMBOROVÝ GULÁŠ
#